hava kalitesi ve kontrolu emisyon hesaplamaları
Eklendiği Tarih: 30,05,2009
Kategori: Hava Bölümü
Açıklama:
hava kalitesi ve kontrolu emisyon hesaplamalarıproje diyebileceğim çok geniş çaplı çalışmalar sonucu gerçek gözlem ve anketler oluşturarak yaptığım bir projedir.
belirlediğim güzergahta tek tek evleri pencereleri bacaları daireleri saydım, yolda ışıklarda her 10 dakikada bir büyük ve küçük araçları dizel ve motorin motorlular olarak tek tek 10 kez saydım. tam 2 ayımı verdim ve bütte cc ile geçtim. tabiki Türkiyece ünlü ve müh. fak. dekanı pr.dr. Osman Nuri Ergun Hocamız olunca böle bir eziyete girme zorunluluğumuz oluyor. ama çok yararlı ve güzel bir çalışma olmuştu.
Dosyayı İndir (Download)
!!! İndiremediğiniz dosyaları o konuda belirtirseniz dosya en kısa zamanda tekrar yüklenecektir... !!!
hava kalitesi ve kontrolu emisyon hesaplamaları
Başlatan ECHO***, May 30 2009 08:35 ÖS
Bu konuya 1 yanıt gönderildi
1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, admin@cevreboard.com mail adresinden bize ulaşabilirler.