Çalışma şartları hakkında
Yazma tarihi: 29 Haziran 2011 - 08:57 ÖÖ
Benim sormak istediğim çok genel bir konu. Farklı sektörlerde çalıştım ama şimdi çevre mühendisi olarak çalışmak için kendime hangi yolu seçmem daha doğru olur bunu çalışan arkadaşlardan fikir alarak yapmak istiyorum. Çevre mühendisliğinde birçok çalışma alanı var ama bunlardan hangisinin gelişmeye açık ve maddi getirisinin daha iyi olduğunu merak ediyorum. İç denetçi olmak, işçi sağlığı ve iş güvenliği uzmanı, proje mühendisi veya şantiyede çalışmak ve daha bilmediğim onlarca alan. Bunların çalışma şartları ve maddi imkanları nelerdir. Çevre mühendisi olarak çalışan arkadaşlar hangisine yönelmeyi tavsiye eder, hangisinde daha iyi olanaklar bizi bekliyor. Yardımcı olur yön gösterirseniz çok memnun olurum.
Yazma tarihi: 01 Temmuz 2011 - 10:03 ÖS
Yazma tarihi: 03 Temmuz 2011 - 09:36 ÖÖ
Genel Müdür / Çevre Mühendisi / Çevre Görevlisi / İş Güvenliği Uzmanı
Ekonaz Çevre Danışmanlık Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
NazeN Mühendislik İş Güvenliği San. Tic. Ltd. Şti.
---------------------------------------------------------------------------------
Yazma tarihi: 04 Temmuz 2011 - 06:19 ÖS
YaRGıÇ, 03 Temmuz 2011 - 09:36 ÖÖ tarihinde yazdı.
Çevre mühendislerinin nerede ne kadar aldığını hiç bilmiyorum ama bu cevaptan anladığım özel sektörde maaşlar şuan 2000'in altında herhalde.
(Teşekkür butonunu bulamadım sağ alttaki butonda puan yükselt diyordu sanırım aynı şey. Teşekkür ederim.)
Yazma tarihi: 22 Eylül 2011 - 07:01 ÖÖ
*ÇEVRE GÖREVLİSİ
*ÇEKO (AÖF 3. SINIF)
Yazma tarihi: 23 Eylül 2011 - 07:29 ÖS
Yazma tarihi: 31 Ekim 2011 - 06:07 ÖS
Ali Özkan POYRAZ, 22 Eylül 2011 - 07:01 ÖÖ tarihinde yazdı.
Çok teşekkür ederim ayrıntısıyla açıklamışsınız. İnşallah ilerde olur ama ilk etapta şirket kurmak gibi bir lüksüm yok. Ben çevre mühendisliğinde okurken inşaat mühendisliğinde de yandal yapmıştım. Mezun olduktan sonra inşaat mühendisleri ile ya proje bürolarında veya şantiyelerde çalıştım hep. İyi imkanları vardı ama yandal sertifika verdiği için mühendislik sıfatı olmuyor öyle oluncada ilerleme gibi bir şansınız olmuyor. Bu nedenle şimdi çevre mühendisi olarak iş arıyorum ve artık vakitte çok erken olmadığı için açıkçası sektör seçerken deneme yanılma yoluyla vakit kaybetmek istemiyorum. Bu nedenle böyle bir soru yöneltmiştim. Verdiğiniz cevapta yol gösterici olacak, teşekkürler.
Yazma tarihi: 31 Ekim 2011 - 06:11 ÖS
dixixes, 23 Eylül 2011 - 07:29 ÖS tarihinde yazdı.
Yazma tarihi: 21 Şubat 2012 - 09:00 ÖÖ
Yazma tarihi: 21 Şubat 2012 - 09:01 ÖÖ
1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı