Merhaba arkadaşlar,
Benim bir sorum olacaktı. Bir firmamızın Geçici Faaliyet Belgesi kabul edildi ve Çevre İzin ve Lisans başvurusunda bulunacağım. Başvuruda istenen belgelerden biri de "Tehlikesi Atık Teknik Uygunluk Raporu" dur. Bu raporun bir formatı var mı acaba bilginiz var mı? Raporun içeriği Bazı Tehlikesiz Atıkların Geri Kazanım Tebliği'nde yer alıyor ama formatı yok. Bu formatı biz mi oluşturacağız?
!!! İndiremediğiniz dosyaları o konuda belirtirseniz dosya en kısa zamanda tekrar yüklenecektir... !!!
Tehlikesiz Atık Teknik Uygunluk Raporu
Başlatan vesile, Ağu 18 2011 08:30 ÖÖ
Bu konuya 7 yanıt gönderildi
Yazma tarihi: 18 Ağustos 2011 - 08:30 ÖÖ
Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma,
Gel beni azad et kayboldum karanlıkta,
Ben bizi unutmam gitmek yakışmaz bana,
Yolcuyuz hayatta, sen gel otur yanıma...
Yazma tarihi: 18 Ağustos 2011 - 09:51 ÖÖ
Bende bi teknik uygunluk raporu formatı var ama tebliğ değişti o kullanılmaz belki çevrimiçi çevre izinleri sitesindede yönetmeliğe yönlendiriyor. Bende aynı aşamadayım bu konuda kütle denge formatı tablosu var onu aylık olarak doldurulacak tebliğde istenenler onda var. 6. ayın sonunda sisteme yüklenecek.
Yazma tarihi: 19 Ağustos 2011 - 11:23 ÖÖ
Yeni yönetmelikte raporun içeriği yazıyor ama bu raporun yetkili olanlar tarafından da onaylanması gerekiyormuş. Dünden beri her yeri aradım ama kimsenin bilgisi yok bu konuda. Bide ürünün "standardına ve satışa uygunluğuna ilişkin izin belgesi" die bişey isteniyor, onunla ilgili hiçbir şey bulamadım :S
Yazma tarihi: 07 Ekim 2011 - 11:17 ÖÖ
ne aşamadasın bilmiyorum ama bende sennle aynı durumdayım tse ile görüştüm ikincil ürünün analizi yok dendi, laboratuvarı aradım sadece analiz yaparız rapor sunmayız dedi, bazıları standart belirlenecek dedi ama standart belirleme uzun ve masraflı bir iş standart belirleyip analizini yaptırıp bulduğumuz standartla karşılaştırıp bir uygunluk raporu isteyelim diye düşündüm ben. sennde bildiğin bişey varsa paylaşırsan sevinirim
Yazma tarihi: 08 Ekim 2011 - 02:17 ÖS
TSE den bu ürünün standardı yoktur diye resmi bir yazı alırsanız, ürünlerin analizlerini yaptırırsanız ve ikincil ürününüzü sattığınız bir firmadan kaşeli ve imzalı 'bu aldığım ürün teknik özellikleri bakımından uygundur, bu maddeyi alarak şunu üretiyoruz' şeklinde bir yazı alırsanız "geridönüşüm sonunda elde edilen ürünün standarda ve satışa uygunluğuna ilişkin izin belgesi" yerine geçebileceğini söylediler. hepsini sisteme yüklemek lazım tabi. biz öle yaptık.
Yazma tarihi: 10 Ekim 2011 - 07:25 ÖÖ
vesile, 18 Ağustos 2011 - 08:30 ÖÖ tarihinde yazdı.
Merhaba arkadaşlar,
Benim bir sorum olacaktı. Bir firmamızın Geçici Faaliyet Belgesi kabul edildi ve Çevre İzin ve Lisans başvurusunda bulunacağım. Başvuruda istenen belgelerden biri de "Tehlikesi Atık Teknik Uygunluk Raporu" dur. Bu raporun bir formatı var mı acaba bilginiz var mı? Raporun içeriği Bazı Tehlikesiz Atıkların Geri Kazanım Tebliği'nde yer alıyor ama formatı yok. Bu formatı biz mi oluşturacağız?
ben bu sitedeki formatları inceledim.bekli işine yarar.
http://www.haliccevr...=305&Itemid=207
Yazma tarihi: 10 Ekim 2011 - 07:50 ÖÖ
Bakanlığın eizin sayfasında teknik uygunlukla ilgili bütün formatlar var.
Yazma tarihi: 10 Ekim 2011 - 07:54 ÖÖ
ürününüz nedir bilemiyorum ama bir çok ürünün standartı var. atık plastiklerle ilgili türüne göre ayrı ayrı standart da var. ancak bunlar daha çok metot standartıdır.
vesile, 08 Ekim 2011 - 02:17 ÖS tarihinde yazdı.
TSE den bu ürünün standardı yoktur diye resmi bir yazı alırsanız, ürünlerin analizlerini yaptırırsanız ve ikincil ürününüzü sattığınız bir firmadan kaşeli ve imzalı 'bu aldığım ürün teknik özellikleri bakımından uygundur, bu maddeyi alarak şunu üretiyoruz' şeklinde bir yazı alırsanız "geridönüşüm sonunda elde edilen ürünün standarda ve satışa uygunluğuna ilişkin izin belgesi" yerine geçebileceğini söylediler. hepsini sisteme yüklemek lazım tabi. biz öle yaptık.
1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, admin@cevreboard.com mail adresinden bize ulaşabilirler.