Çevre izni alınacak firma taşeron adına mı olacak yoksa ruhsat sahibi firma adına mı olacak? Aslında taşeron firma alır fakat bunun mevzuatta yeri neresidir? bulabilen veya bilen var mı?
!!! İndiremediğiniz dosyaları o konuda belirtirseniz dosya en kısa zamanda tekrar yüklenecektir... !!!
Taşeron
Başlatan BlackZack, Oca 14 2012 12:41 ÖS
Bu konuya 6 yanıt gönderildi
Yazma tarihi: 14 Ocak 2012 - 12:41 ÖS
Yazma tarihi: 15 Ocak 2012 - 08:42 ÖS
Çevre İzni alacağın sektörün ne olduğunu bilemiyorum ama taşeron firma alır. Aslında sektörü belirtirsen daha Çok yardımcı olmaya Çalışabilirim... Mevzuatta taşeron ile ilgili bir şey yok. Çalışma olan yeri kim işletiyorsa Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik e bakarak sektörü seÇip gerekli izin ve lisans alacaksın...
Kolay gelsin...
Kolay gelsin...
Ali BOZDEMİR
Genel Müdür / Çevre Mühendisi / Çevre Görevlisi / İş Güvenliği Uzmanı
Ekonaz Çevre Danışmanlık Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
NazeN Mühendislik İş Güvenliği San. Tic. Ltd. Şti.
---------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
Yazma tarihi: 16 Ocak 2012 - 02:25 ÖS
YaRGıÇ, 15 Ocak 2012 - 08:42 ÖS tarihinde yazdı.
Çevre İzni alacağın sektörün ne olduğunu bilemiyorum ama taşeron firma alır. Aslında sektörü belirtirsen daha Çok yardımcı olmaya Çalışabilirim... Mevzuatta taşeron ile ilgili bir şey yok. Çalışma olan yeri kim işletiyorsa Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik e bakarak sektörü seÇip gerekli izin ve lisans alacaksın...
Kolay gelsin...
Kolay gelsin...
Yazma tarihi: 16 Ocak 2012 - 05:09 ÖS
Aynı Taş Ocağı firması bende de var ve Saha baskasına ait işletmeci başkasına ve ben işletmeciye göre izin başvurusu yaptım. GFB iznini de almış bulunuyorum.
Ali BOZDEMİR
Yazma tarihi: 17 Ocak 2012 - 09:11 ÖÖ
YaRGıÇ, 16 Ocak 2012 - 05:09 ÖS tarihinde yazdı.
Aynı Taş Ocağı firması bende de var ve Saha baskasına ait işletmeci başkasına ve ben işletmeciye göre izin başvurusu yaptım. GFB iznini de almış bulunuyorum.
Yazma tarihi: 17 Ocak 2012 - 02:43 ÖS
Bunu yönetmelikte bulamassın, işletmeci kimse o alır, bunu yönetmelikte aramana gerek yok. Senin kuşkuların var galiba en iyisi Çevre İl Müdürlüğüne sorman.
Ali BOZDEMİR
Yazma tarihi: 18 Ocak 2012 - 11:07 ÖÖ
O zaman sormaya gerek yok, bende biliyorum fakat mevzuatta yok demek ki.
1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, admin@cevreboard.com mail adresinden bize ulaşabilirler.